+10 års erfaring

Forhandler af Makita

Hurtig service

​Makita-plæneklipper og andre havemaskiner

Leder du efter en ny Makita-plæneklipper? Hos Århus Have & Park Service er vi forhandler af Makita-maskiner, som er kendt for præcision og kvalitet. Samtidig tilbyder vi service og reparation. Vi holder til i Hasselager ved Aarhus, men vi har også kunder i blandt andet Viby J, Hørning og mange andre steder.

Vælg for eksempel en selvkørende Makita-plæneklipper

Vi er specialister i salg og service af maskiner til grønne områder såsom plæneklippere, buskryddere, motorsave, havetraktorer og meget mere. Du kan spare dyre reparationer, hvis du løbende får din maskine efterset.

Vi er især specialiseret i Makita-havemaskiner såsom:

  • Makita-kædesav
  • Makita-bæresele
  • Makita-buskrydder
  • Makita-plæneklipper
  • Makita-græstrimmer
  • Makita-hækkeklipper

Makita fremstiller mere end 500 forskellige maskiner, og der er tale om fornuftige havemaskiner. Maskinerne er kendt for præcision og kvalitet ned i mindste detalje.

Havemaskinerne er miljøvenlige, og de er typisk ekstremt støj- og vibrationssvage. Samtidig er der næsten ingen vedligeholdelse. Typisk har de en elektronisk overbelastningssikring.

Der er flere forskellige græsslåmaskiner, hvor nogle er selvkørende. Andre kan klappes sammen, og flere af dem har et holdbart stålskjold samt solide hjul med forseglede kuglelejer. Du kan læse mere under de enkelte produkter.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få mere at vide om vores havemaskiner, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på salg eller service.

Du kan ringe til os på telefon 86 28 84 66 for at høre meget mere. Du kan også skrive til e-mail til info@ahps.dk.​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 anmeldelser

Baseret på over 8 anmeldelser fra Facebook og Google

​Århus Have & Park Service

Åbningstider

Man-tor: 08.00 - 16.30
Fredag: 08.00 - 15.00