+10 års erfaring

Forhandler af Makita

Hurtig service

Reparation af havetraktor af alle slags mærker

Trænger din havetraktor til en kærlig hånd, så tilbyder vi hos Aarhus Have & Park Service reparation af havetraktor i hele området nær Viby J, Aarhus, Hørning og Hasselager. Vi er specialister i store havemaskiner og havetraktorer, og ved en grundig gennemgang af maskinen kan vi finde frem til fejlen og herefter finde den bedste løsning til en god pris.

Vi er specialiserede i mærket Makita, men du kan komme til os med havetraktorer af alle slags mærker og modeller. Vi elsker udfordringer og giver ikke op, før fejlen er fundet og rettet op på. Vi sætter en ære i at gøre alle vores kunder tilfredse, og hos er der hverken sparet på grundigheden eller de kvalitetssikre materialer, når det kommer til reparation af havetraktor.

Vælg os til reparation af havetraktor

Er uheldet ude, og skal din havetraktor repareres, så kan du trygt vælge Aarhus Have & Park Service til reparation af havetraktor. Vi har mange års erfaring med reparation af havetraktor, og vi kan hjælpe dig med opgaver i alle størrelser og omfang.

Vi garanterer et effektivt og professionelt samarbejde, hvor din havetraktor på ingen tid vil komme i gang igen. 

En havetraktor kan være dyr i drift, men for at forebygge dyre reparationer er det vigtigt, at du får lavet serviceeftersyn på din havemaskine. Ved serviceeftersyn og eventuel reparation af havetraktor kan eventuelle småfejl rettes op på løbende, og du sikrer dig således en havetraktor, der kan holde mange år endnu.

Kontakt os for at høre mere om vores priser

Mangler du hjælp til reparation af havetraktor, og ønsker du at vide mere om vores service og priser, så kontakt os i dag for at høre mere. Vi kan vejlede dig frem til den rette løsning, der med garanti vil være en investering i din havetraktor.

Ring på telefon 86 28 84 66 eller skriv til vores e-mail info@ahps.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 anmeldelser

Baseret på over 8 anmeldelser fra Facebook og Google

​Århus Have & Park Service

Åbningstider

Man-tor: 08.00 - 16.30
Fredag: 08.00 - 15.00