+10 års erfaring

Forhandler af Makita

Hurtig service

Reparation af kædesav udført af professionelle

Hos Aarhus Have & Park Service tilbyder vi dig reparation af kædesav i hele området nær Viby J, Aarhus, Hasselager og Hørning. Vi garanterer dig et resultat, der får din kædesav til at være næsten så god som ny, og som sikrer, at kæden og motorsaven vil holde mange år endnu. Vi er specialister i og autoriserede forhandler af mærket Makita, men vi har stor ekspertise inden for alle slags mærker og udfører reparation og service på alle maskiner.

Trænger din kædesav til en reparation, så vælg os til reparation af kædesav. Vi har igennem mange års erfaring inden for reparation af havemaskiner opbygget en stor viden omkring motorsave, og du kan med sikkerhed efterlade din kædesav i vores hænder. Vi garanterer et godt resultat til en konkurrencedygtig pris.

Grundig reparation af kædesav

En motorsav er en maskine der for mange er svær at undvære, så det er vigtigt, at den altid fungerer optimalt og kan yde et godt stykke arbejde. Men bruger du din kædesav ofte, så vil kæden blive slidt, og du vil opleve, at saven med tiden forringes og bliver forhindret i at gøre sit arbejde ordentligt.

For at kunne bruge din kædesav bedst muligt, er du derfor nødt til at vedligeholde og få lavet eftersyn på den løbende. 

Vi tilbyder hos Aarhus Have & Park Service at udføre eftersyn, service og reparation af kædesav, så den kan holde mange år endnu. Vores medarbejdere vil i samarbejde med dig finde frem til fejlen, hvorefter de vil udføre service og reparation efter de enkelte producenters vejledning. Således kan vi sikre dig et resultat, der er lige efter bogen, og som du vil få mest glæde af fremover.

Ring eller skriv til os for nærmere aftale

Vil du efterlade din motorsav i kyndige og professionelle hænder, så kan du trygt lade os hjælpe dig. Vi står klar til reparation af kædesav, og vi vil også gerne hjælpe dig. Ring til os for nærmere aftale eller for at få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 86 28 84 66 eller via vores e-mail info@ahps.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 anmeldelser

Baseret på over 8 anmeldelser fra Facebook og Google

​Århus Have & Park Service

Åbningstider

Man-tor: 08.00 - 16.30
Fredag: 08.00 - 15.00