+10 års erfaring

Forhandler af Makita

Hurtig service

Plæneklipperservice og reparation af plæneklipper til gode priser

Har din plæneklipper set bedre dage, og trænger du til et plæneklipperservice eller reparation af plæneklipper i hele området nær Viby J, Aarhus, Hørning eller Hasselager? Hos Aarhus Have & Park Service kan vi hjælpe dig. Vi servicerer med alt inden for plæneklippere, og vi garanterer tilfredshed og kvalitet i alt vores arbejde.

Med 10 års erfaring inden for plæneklipperservice er vi eksperter i service og reparation af plæneklipper og andre græsslå- og havemaskiner. Vi kan tilbyde dig servicering af flere forskellige maskiner til grønne områder, såsom buskryddere, kædesave og motorsave samt havetraktorer. Hos os er kundens tilfredshed det vigtigste, og vi vejleder derfor kunden frem til den bedste og mest økonomiske løsning.

Reparation af plæneklipper udført af professionelle

Ved løbende at få repareret din havemaskine kan du sikre dig, at den holder mange flere år. Hos os kan vi ved et serviceeftersyn i vores plæneklipperservice spare dig for dyr reparation af plæneklipper, som du i stedet kan bruge på at købe nyt udstyr til din have.​

Hos os er vi forhandlere af Makita, og du kan blandt andet købe følgende produkter:

Kontakt os for at høre mere om vores plæneklipperservice

Ring til os for at høre mere om vores service og priser. Vi står klar til at hjælpe dig med reparation af plæneklipper og andet plæneklipperservice, og du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak.

Ring på telefon 86 28 84 66 eller skriv til vores e-mail info@ahps.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 anmeldelser

Baseret på over 8 anmeldelser fra Facebook og Google

​Århus Have & Park Service

Åbningstider

Man-tor: 08.00 - 16.30
Fredag: 08.00 - 15.00